What Makes Me A Bitch
The Thoughts (?) Of A Very Very Blonde Blogger

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Eurovision Is Over! Let's Get Back To Serious Stuff!

   Ω, ναι, φίλοι μου, αυτή ήταν  Eurovision για φέτος. Take it or leave it.        
The  winner: Την συμπάθησα την Lena. Ωραίο ποπάκι, δεν αντιλέγω. Τώρα η Σουλιώτη μπορεί αν θέλει να σκάσει από το κακό της. Πρόβλημα της. Εμείς αγαπάμε την Lena.
The Big 4 and Norway: Για Γερμανία τα είπαμε. Η Αγγλία είχε ένα απίστευτα αδιάφορο τραγούδι. Καλά, η Ισπανία είχε κι αυτή μαλακία. Η Γαλλία προσπάθησε να βγάλει το επόμενο Μακαρένα, αλλά απ' ότι βλέπω θα πλασαριστεί στα beachόμπαρα. Τέλος, το τραγούδι της Νορβηγίας ήταν πολύ μα πολύ βαρετό...
Οι αδικίες: Γιατί η Δανία πήγε τόσο ψηλά; Δεν είναι δα και τόσο καλό! Το ίδιο ισχύει και για την Ραμονία. Γιατί το Βέλγιο στην 6η θέση; Κι η Κύπρος; Κι η Ισλανδία; Γιατί τόσο χαμηλά; Είναι τρελές αυτές οι χώρες!
About Us Now: Δεν περίμενα να μπούμε στην δεκάδα. Έλεγα και ξανάλεγα πως θα πιάσουμε πάτο, αλλά από ότι φαίνεται ο Αλκαίος το δούλεψε καλά και, τι να πω, θα του δώσω ένα μπράβο γιατί υποστήριξε ένα μπαζοτράγουδο πολύ καλά. Ελπίζω του χρόνου να στείλουμε ένα τραγούδι που ναι μεν να είναι στα Ελληνικά και να έχει στοιχεία της παράδοσης, αλλά να μην έχει τόσο κιτς. Αν πηγαίναμε με ένα καλύτερο τραγούδι θα είμαστε τυχεροί γιατί ο κόσμος θα έπρεπε να είχε ξενερώσει από την τόση μπαλάντα καθώς το ανατολικό μπλοκ δεν ήταν όσο ισχυρό όσο άλλες φορές. Τελικά στην Ελλάδα είμαστε πολύ ξανθιές!
Η Βαγιάνη: Προτιμούσα Μαγγίρες.
Τα προγνωστικά: Να τους πέσει ιερή κατάρα Βραχμαπούτρα επειδή βγάζουν τις κουλές κατατάξεις και ματιάζουν τους καλλιτέχνες! Έλεγαν την Βίσση 1η και βγήκε 9η, τον Ρουβά 2ο και τελικά βγήκε 7ος και τον Αλκαίο τον είχαν για χοντρό φαβορί. Να γεννηθούν επόμενη ζωή σκουλικαντέρες!
    Fun Facts:                                                                                                                                              1)Θα στήριζα περισσότερο Αζερπα'ι'τζάν αν έβλεπα ότι παραγωγός του τραγουδιού είναι ο Anders Bagge(είναι παραγωγός των Play, γι' αυτό).
2)Η προφορά του Κωστάλα είναι ακαταλαβίστικη!
3)Ο Ρίμπακ δεν μεγαλώνει ποτέ; Γιατί δεν μου φάνηκε να έχει αλλάξει καθόλου μα καθόλου.
4) Βρε βρε τους Άγγλους που το παίζουν ποιότητα και μας δίνουν δωδεκάρι!
                         Αυτά!
 
 
 


                                   

           

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1.Πότε να προλάβει να μεγαλώσει κι ο καψερός ο Ρύμπακ; Δεν περάσαν δα και ετη φωτός από τότε που κέρδισε...
2.Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει γραμμή αλλά η Αγγλία μας έδωσε 12 γιατί έχουμε ένα σωρό Έλληνες εκεί
που απ ότι φαίνεται ψηφίζουν μανιωδώς
3.Καλύτερη η Βαγιάννη

musicbug είπε...

Diafwnw me merika. H Vagiani pistevw itan oti kalytero, poly metrimeni kai xwris polla polla, kai eixe kai to gelio tis.
Dania kai Roumania mou aresan trela, se antithesi me tis Germanias pou akoma aporw pws ayti i moufa vgike nikitria, tin Lena oute na tin vlepw de mporw! Ase pou pistevw oti itan milimena ta apotelesmata, gi'ayto kai den ekane tipota apolytws stin parousiasi tis i Germania.
Gia Souliwti tou Star ti na pw? Yparxei anthropos pou na tin sympathei ayti tin katina?

the writer είπε...

Ανώνυμε δεν το είχα σκεφτεί έτσι. You 're right.
Musicbug, αυτό που λένε πως ήταν στημένο που βγήκε η Γερμανία δεν ισχύει. Τότε γιατί εμείς που κλαιγόμαστε στην Μέρκελ δεν τους δώσαμε ένα 10 γιατί ο 12 ήταν σίγουρο για την Κύπρο, αλλά ένα 3; Όσο για τ' αγαπημένα σου, μάλλον εδώ πέρα θα μαλλιοτραβηχτούμε. Εμένα μου άρεσε το Βέλγιο πολύ.

Provato είπε...

Οι ίδιοι οι άγγλοι ούτε να τον χέσουν τον διαγωνισμό.


αν μας δίνουν ένα 12άρι ανά διετία είναι λόγω Ελλήνων που ζουν εκεί αλλά ΚΥΡΙΩΣ Κυπρίων, που είναι πολύ περισσότεροι κ έχουν κατεστραμένη κοινωνική ζωή οπότε περνάνε Σάββατο βράδυ ψηφίζοντας σαν τρελοί.

κ το θεωρούν κ blast διασκέδασης αυτό.

the writer είπε...

Τώρα ειδικά με την κρίση θα μας δίνουν κάτι 12άρια τρικούβερτα για να ξεχάσουν τα βάσανα τους. Μας συμφέρει ρε συ!