What Makes Me A Bitch
The Thoughts (?) Of A Very Very Blonde Blogger

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Το Μεγάλο Πανυγήρι Του Facebook

     (Υπομονή, ετοιμάζω και album review απλά ήθελα να κάνω και το συγκεκριμένο post για να φύγει κι αυτό)
      Το post αυτό είναι προς τιμήν του αείμνηστου Drevon
    Μια φορά κι έναν καιρό, δημιουργήθηκαν τα social media. Βγήκε το Msn, βγήκε το MySpace, βγήκε και το Hi5, αλλά όλα ισοπεδώθηκαν όταν δημιουργήθηκε ο τιτάνας Facebook. Και, ok, έμοιαζε ακίνδυνο μέχρι που έγινε μπάτε σκύλοι αλέσθε. Πουτανάκια ξεπήδησαν από παντού, αγαμικοί, τύποι δίχως προσωπικότητα κι άλλοι πολλοί έσπευσαν να το κατακτήσουν. Ας τους δούμε αναλυτικά, σε κατηγορίες:
     1) Πουτανάκια:
Δεν φτάνει που τα βλέπουμε καθημερινά, τώρα έχουμε να τα βλέπουμε στην αρχική σελλίδα μας, όταν λέει "Η φωτογραφία της Τάδε Ταδοπούλου αρέσει στον Τάδε Ταδόπουλο  και σε 6 άλλους φίλους" Και τι φωτογραφία κιόλας! Μια νεανίδα με μπλούζα σχεδόν ανύπαρκτη ώστε να φαίνεται το σουτιέν με ενίσχυση, σορτσάκι επίσης ανύπαρκτο ή φούστα ενός νανοχιλιοστού και 2000000ποντα. Κάτι τέτοιες φωτογραφίες έχουν κάπου 160 likes και βάλε. Postάρουν τα τελευταία hits του Οικονομόπουλου και του Κιάμου, αλλά για να μην τις βγάλουν σκυλούδες, ανεβάζουν κι ερωτικά hip hop, ελληνόφωνα και ξενέρωτα τα περισσότερα, πλην κάμποσων εξαιρέσεων. Αλλάζουν το relationship status τους κάθε εβδομάδα, από "ελεύθερη" σε "σε σχέση με τον Τρια Πουλάκια Κάθονται Και Το Ένα Χαμηλώνει", μετά ξανά "ελεύθερη", ΄έπειτα "παντρεμένη" και πάει λέγοντας...
   2) Οι Κύριοι Με Την Αγαμία
Σ' αυτήν την κατηγορία ανήκουν αγόρια. Κι αυτοί βάζουν "in relationship" με κάποια άλλη κάθα άλλη εβδομάδα. Αυτοί κι αν βγάζουν στην φόρα τα προσωπικά τους! Κάνουν own σε ότι θυληκό υπάρχει. own στην Μαντάμ Τάδε, own στην Θυληκή Μύγα και πάει λέγοντας....Την πέφτουν σε όποια να ναι στο chat με εκφράσεις τύπου "Γειά σου κούκλα, τι κάνεις;" Κι αν δεν τους κάθεται, τις κάνει delete και είμασταν όλοι ωραίοι.
  3) Τα fake profile
Εδώ έχει ποικιλία Υπάρχουν fake profiles διάσημων όπως π.χ. Lady Gaga, Kesha κτλ που είναι απλά φόρος τιμής στα είδωλα του, fake profiles ενός διασήμου ή άσημου προσώπου με σκοπό να τον/την βγάλουν τσούλα/μαλάκα/να βρίζει τους άλλους ή καμιά φορά κι ανύπαρκτου. Αλλά ο Θεός μας έδωσε και τα reports ευτυχώς.
     4)  Τύποι Δίχως Προσωπικότητα
Σαν τους Κύριους Με Την Αγαμία. Ανεβάζουν ότι χιπ χοπ κυκλοφορεί στην νεολαία (12ος Πίθηκος, Fullface κτλ) που δεν το έχει ακούσει ούτε ο ίδιος ενώ στο καπάκι ακούει και σκυλάδικα. Κάνουν copy paste ότι πιο έξυπνο βρουν στο net και το πλασάρουν για δικό τους.Τέλος, στέλνουν καρδουλίνες σε κάθε γνωστή τους μήπως και παρηγορηθούν οι καημένοι πως κάποια τους προσέχει και τους στείλει κι αυτή. Αλλά, ok, δεν μας πειράζουν.
   Φαινόμενα που παρατηρούνται στον μαγικό αυτό κόσμο.
      1) Γελοία Ονόματα
Τύπου (τυχαίες αναφορές): Μάκης Και Σου Γαμώ Το Σπίτι, Νίτσα Μωρή Μαλάκω, Ελένη Σκάσε Χαμογελάρα, Να Φας Σκατά και κάτι τέτοια ωραία. Μα τι μαλακίες είναι αυτές; Εντάξει, πες κάποιον τον λένε στο fb πχ Νίκος Guns N Roses ή Μάνος Ολυμπιακός. Ε, ok, είναι φανατικός το παιδί, το καταλαβαίνουμε ή αν φέρει την ονομασία Ελένη Γιάννης, ε, τι να κάνουμε, έρως είναι αυτός. Αλλά όχι τέτοια ονόματα, έλεος!
    2) Παιχνίδια
Who gives a fuck anyway?
   3) Κλισέ ατάκες:
Status: Όλα μου πάνε σκατά
Comment: Τι έγινε αγάπη μου; <3
Συγγραφεύς Του Status: Chat αγάπη <3
     Ή
Γκόμενα: Σ' αγαπώ μωρό μου <3
Γκόμενος! Κι εγώ <3
Γκόμενα: Ζωή μου <3
   Ίου!


12 σχόλια:

Queer Punk είπε...

Υποκλίνομαι! BEST POST EVER! Nough said! Περιμενω GaGa review/θάψιμο απο σενα!

Provato είπε...

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τέλειο λέμε, μεγειά το μπλε πολύ καλλίτερο από το ροζ

Queer Punk είπε...

LMAO!! Σήμερα στο facebook μου:

Στατους: Παιδια εχω προβλημα :(
Σχολιο:Τι??
Guy who wrote the status: Τίποτα :/
Σχολιαστής: Ααα οκ!

MERCY!!!

Fleur είπε...

Θεεικη,θεεικη απλα θεεικη η αναρτηση σου!
Πες τααα!!

the writer είπε...

George, η Gaga ίσως αργήσει, ίσως κι όχι.
Ο συγγραφεύς του status μάλλον εννοούσε το πρόβλημα που έχει στον εγκέφαλο.
Πρόβατε, το μπλε είναι για ν' ανοίγει το μάτι μας μιας που έρχεται SUMMER!
Fleur, σ' ευχαρισστώ για τα καλά σου λόγια.

Takis Malkotsis είπε...

Το ποστ σου με έβαλε σε σκέψεις. Μάλλον δεν έχω προσωπικότητα. Θα αυτοκτονήσω.

the writer είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
the writer είπε...

Αν δεν ακούς σκυλάδικα φανατικά, τότε έχεις προσωπικότητα.
(Έφτιαξα νέο λογαριασμό γιατί ο παλιός κάτι έπαθε οπότε επισκεφτήτε με στο καινούριο μου blog)

Keen On Boys είπε...

Hahahaha! Ωραία τα λες :)
Πιστεύω οι περισσότεροι απο μας έχουν αρκετούς "Friends" στο FB που εμπίπτουν στις κατηγορίες που περιέγραψες, κι αυτό το κάνει ακόμα πιο αστείο...(ίσως;)

Ανώνυμος είπε...

Ρε συμφωνώ απόλυτα!!! Ειδικά με το report κάνω όπου βρω :P

Ανώνυμος είπε...

Απλά σκέφτηκα ότι θα πέσει μια γραμμή για να σας πω το site σας πραγματικά βράχους! Έχω ήδη ψάχνει για αυτό το είδος των πληροφοριών για μεγάλο χρονικό διάστημα .. Δεν συνήθως απάντηση σε θέσεις, αλλά θα είμαι σε αυτή την περίπτωση. WoW καταπληκτική μεγάλη.

Blogger είπε...

Do you need free YouTube Views?
Did you know you can get these AUTOMATICALLY AND TOTALLY FREE by using Add Me Fast?