What Makes Me A Bitch
The Thoughts (?) Of A Very Very Blonde Blogger

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Running Scared Tonight.....

   Δεν θα ήταν δύσκολο να νικήσει το Αζερπα'ι'τζάν εδώ που τα λέμε. Ήταν φαβορί εξ αρχής, το ρεφρέν του τραγουδιού σου κολλάει εύκολα σε αντίθεση με τα υπόλοιπα τραγούδια του πρώτου ημιτελικού που τα ξεχνάς στο πι και φι και μοιάζει με κάτι alternative rock χιτόνια που κάνουν επιτυχία στους νεανίες της Αμερικής από συγκροτήματα με κουλό όνομα όπως Nickelback, The Fray κτλ. Και, αν κι ήμουν υπέρ της Σουηδίας που δεν τα πήγε διόλου άσχημα, πιστεύω ότι ήταν αρκετά καλό το νικητήριο τραγούδι. Και πάμε όλοι μαζί "Άι αμ ράνιγκ σκέιρντ τουνάιτ λα λα λα λα λα λα"
      Κατά τ' άλλα η μούφα της Ουκρανέζας που βρέθηκε στην 4η θέση καθαρά λόγω Ανατολικού Μπλοκ, το συμπαθέστατο Ντένμαρκ τα πήγε μια χαρά κομπλέ, η Σουηδία έπιασε top3, την Ιταλία μάλλον την οδήγησαν τόσο ψηλά όχι τόσο για το κατά γενική μέτριο κομμάτι όσο για την επιστροφή της (άντε να μας ξανάρθει του χρόνου και το Μαρόκο!), η Ρωσσία τα πήγε χειρότερα απ' το προσδοκόμενο γι' αυτό να στείλουν Gaga του χρόνου μήπως δουν άσπρη μέρα, η Lena με το μετριότατο Taken By A Stranger βγήκε 10η, η χαζοχαρούμενη Ισπανία πήρε πούλο, οι σαχλοί Blue της Αγγλίας πήραν την θέση 11, ο Γάλλος με την έξαλλη μαλλούρα πήγε κι αυτός άπατα κι όχι άδικα κι ας θεωρούταν φαβορί και τέλος εμείς βγήκαμε 7οι, ο αριθμός ολοκλήρωσης των δαιμονισμένων (inspired by one of  my brother's quotations lol) αλλά δεν μπορούμε να παραπονεθούμε γιατί θα μπορούσαμε να τα πάμε χειρότερα. Το χει η μοίρα μας να βγαίνουμε top10 ακόμα κι αν πάμε με ηλεκτροποιημένη εκδοχή του τελευταίου hit των Ζουζουνιών.
      Όπως και να χει, μπράβο στον Λούκας και στον Stereo Mike (άντε γιατί όλοι έλεγαν "Καλή επιτυχία στον Λούκας" και τον Stereo Mike ούτε να τον φτύσουν!).
   PS: Πόσο lame ήταν η εκφωνήτρια της Λευκορωσσίας που έκανε δέκα ώρες να πει που δίνει δωδεκάρι η χώρα της;
  PS2: Καλά, του χρόνου με τι τραγούδι θα πάμε; Με δαυσταύρωση disco και τσιφτετελιού;
          

5 σχόλια:

Queer Punk είπε...

Ήθελα το Popular όχι αυτή τη μπούρδα! Ή τουλάχιστον τους διδμους!

Provato είπε...

θέ μου αν έβγαινε το σουηδικό θα αυτοκαιγόμουνο στο σύνταγμα, τέτοια αηδία έχω να ακούσω χρόνια!

καλά τα λες για την Λευκορώσσα, πολύ μαλάκω.

εμένα το γερμανικό με άρεσε, όπως και το ιταλικό! πολύ

το αζερμπαϊτζάν φρίκη! ίουκ

the writer είπε...

George, εγώ τόσο κιτς από Jedward δεν το άντεξα.
Provato, βλέπω διαφωνούμε κάθετα. Τι να κάνουμε, εμείς τα πιτσιφρίκια διαφωνούμε με τους μεγαλύτερους.

Takis Malkotsis είπε...

Το φετινό τραγούδι δεν με ενθουσίασε. Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν ανέβηκε ο Λούκας στην σκηνή ειδικά στον ημιτελικό δεν ξέρω αλλα ψιλοανατρίχιασα. Αυτό για σένα the writer που πολυακούς αμερικανιές. Είπα από μέσα μου να πάνε να πνιγούν όλοι Γερμανοί, Άγγλοι η Ελλάδα και αν πέσει ξανά θα σηκωθεί..

Takis Malkotsis είπε...

Θεωρώ ότ ιη eurovision έχει επηρεαστεί από την παγκοσμιοποίηση. Όλες οι χώρες παρουσιάζουν τραγούδια που κινούνται στο ίδιο σχήμα πάνω κάτω. Αντί να παρουσιάσουν κάτι από τον πολιτισμό τους και την παράδοσή τους. Γι άυτό μ'άρεσε η λεβεντική ζεμπεκιά του Λούκα που έκλεισε τα στόματα των ευρωπαίων.