What Makes Me A Bitch
The Thoughts (?) Of A Very Very Blonde Blogger

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Toon World!

   Αυτό το postάκι το εμπνεύστηκα από το αντίστοιχο post του Mikeous που διάβαζα πριν λίγο. Let's credit him λοιπόν!
    Λοιπόν, τα χρόνια περνάνε, εγώ γερνάω, μόνο η μαγκούρα μου λείπει, και θυμάμαι τα καρτούν που έβλεπα ή και που τώρα χαζεύω στην TV κανένα πρωί για να θάψω. Αμέ, απ' όλα έχει ο μπαξές!
                                                                1) Sailor Μoon
                                                          
                 Ω,. ναι! Το pleasure των παιδικών μου χρόνων, όταν ιερά μου κανάλια  ήταν το Star και το Alter.Θυμάμαι που κάθε χρόνο το καλοκαίρι έτρωγα τρελή πόρωση! Τώρα, έξι χρόνια αργότερα, ήρθε η ώρα να τις κρίνω, πιο bitch από ποτέ!
                                  Οι χαρακτήρες:
Sailor Moon: Καψουρεμένη με το Αγόρι με την Μάσκα , αλλά και με κάποιον τυπά με το γελοίο όνομα Μαμόρου. Οι κοτσίδες της, τις οποίες πάντα αναρωτιόμουν πως δεν κατάφερνε να τις πατήσει (ούτε μια φορά ρε πούστη; ), όπως κι η ατάκα που έγραψε ιστορία στα κινούμενα σχέδια "Δύναμη του φεγγαριού,μεταμόρφωσε με!", αξίζουν να αναφερθούν. Επίσης είχε και μια κόρη που για κάποιο κουλό λόγο βρέθηκε στο παρόν με ακόμα πιο κουλό όνομα: Τσιουμπιούσα. Ο Αχμέτ Αλί κι η μάνα του!
Sailor Mercury: Αυτή ήταν το σπασικλάκι της παρέας. Αφού θυμάμαι που οι άλλες πήγαν διακοπές μαζί κι αυτή πήγε σε καλοκαιρινό σχολείο! Για όνομα του Θεού! Μιλάμε για το άκρον  άωτον του φυτού! Λυποθυμώ!
Sailor Mars: Συνbitchίτισσα η τύπισα! Αυτήν δεν την κορο'ι'δεύω! Respect στην κυρία!
Sailor Jupiter: Στην αληθινή ζωή λεγόταν Μοκόκο κι ήταν περίφημη μαγείρισσα. Από 'κει ο Χάρης Ρώμας εμπνεύστηκε τον χαρακτήρα της Ματίνας Μανταρινάκη. Fact.
Sailor Venus: Που πάει η παρέα χωρίς μια Barbie;
   PS:  Στην τελευταία season προστέθηκαν η άχαρη Sailor Pluto κι η...εχμ... χαριτωμένη Sailor Saturn οι οποίες ήταν τελείως διακοσμητικές.
                                                          2) Thundercats
   Thunder - Thundercats, ho! Μια κλασική πλέον ατάκα που βγήκε από ένα καρτούν - η αποθέωση του κιτς, ταλαντούχως κακοσχεδιασμένο και χωρίς υπόθεση.
                                                          3) Dexter
   Μην τολμήσετε να το μπερδέψετε με τον τυπά που μεταμορφώνεται σε τέρας! Ο Dexter αυτός είναι ένα νευρόσπαστο, κοντοστούπικο φλωράκι με μυστικό εργαστήριο όπου κάνει κάτι χαζοπειράματα κι έχει την απαίτηση από την επιεικώς χαζοχαρούμενη κι απίστευτα χαμηλού IQ μεγάλη του αδελφή, την Ντίντι, να μην τον ενοχλεί.Και φυσικά οι γονείς του, χαζοαμερικάνοι με τα όλα τους, είναι στην καρακοσμάρα τους! Μιλάμε για την τέλεια οικογένεια! Εντάξει, καλό guilty pleasure ήταν κι αυτό!
                                                            4) Powerpuff Girls
  Άλλες κοντοστούπες από 'δω! Τις δημιούργησε ένας επιστήμονας κι επειδή του έπεσε λίγο περισσότερο χημικό X α) του βγήκαν με υπερδυνάμεις και β) του βγήκαν θεόκοντες.Ο εχθρός τους είναι η σατανική μα'ι'μού Μότζο Τζότζο! Oh yeah! Σατανική μα'ι'μού! How cool is that?
                                                             5) Pokemon
  Σταθερή αξία 15 χρόνων παρακαλώ! Κεντρικός χαρακτήρας ο Aς Κέτσαμ από την πόλη της Pallet ή όπως λέγαμε στο δημοτικό, ο Ας Κέτσαπ από την πόλη της πάλης κι ο ένας και μοναδικός Pikachu, ο οποίος δεν έφτανε που ήταν κορόιδο κι έκανε ότι του έλεγε το αφεντικό, το μόνο που έλεγε ήταν Πίκα - Πίκα! Είχε και δυο φίλους, την κακάσχημη Misty και τον - όποια γκόμενα βρω μπροστά μου, την καψουρεύομαι και της το λέω ευθέως για να γίνω ρεζίλι - Brock. Κι ήταν και τρελοί μαζοχιστές αφού περπατούσαν περιοχές ολόκληρες! Ένα ΚΤΕΛ χάθηκε ρε παιδιά; Οι εχθροί τους, η ομάδα Πύραυλος, είχαν την χαρά να κυκλοφορούν με αερόστατο (πόσο lame είναι αυτό;) και στο τέλος κάθε επεισοδίου έλεγαν μ' ένα στόμα, μια φωνή: " Ώρα να την κάνουμε παιδιά!" Άλλη μια κλασίκ ατάκα!
                                                 6) Οι Περιπέτειες Της Νίκι
                                    (αυτή ήταν η μοναδική photo που βρήκα στο Google)
   Η Νίκι ήταν ξεχωριστή περίπτωση. Κλασσική γιαπωνεζούλα που ψάχνει κάτι μαγικές κάρτες με συντροφιά ένα κίτρινο φτερωτό αρκουδάκι (lol) ονόματι Τζούκι και μια κολλητή - Κωστέτσο τσέπης που την ακολουθούσε στις αποστολές της μόνο και μόνο για να την ντύνει ανάλογα! Πανέξυπνο;
                                                            7) Yu - gi - oh!
  Η χαρά της υπερβολής! Είπαμε, το να παίζεις κάρτες είναι διασκεδαστικό μα δεν είναι ανάγκη να το δέσεις με την μοίρα του κόσμου! Από χαρακτήρες ήταν έτσι κι έτσι.Ο Yugi aka ο κύριος με τα καρφάκια το 'χε πάρει πάνω του ότι και καλά τα πάντα είναι στα χέρια του, ο Kaiba (ο τυπάς με την καμπαρντίνα δηλαδή) είναι πιο σαχλός κι από τον Nate στο Gossip Girl και τρομερός ξινίλας κι οι κακοί, εκτός από τον Pegasus, ήταν κάτι τρελο'υ'στερικοί που ονειρεύονται να κατακτήσουν τον κόσμο. Υπάρχουν φυσικά και χαρακτήρες που συμπαθώ όπως ο ξανθούλης, ο Joy κι η φίλη του Yugi, Τέα, 100% παρθένα που θα μπορούσε να γίνει γκόμενα του μα ο πούστης ο σεναριογράφος είχε διαφορετική άποψη! Η πιο κουλή ατάκα που άκουσα σε επεισόδιο ήταν "Καρδιά των καρτών βοήθησε με!". Αν είσαι ένα βήμα πριν το Δαφνί...
                                                               8) Winx Club
                         
   Η ιταλικής προέλευσης αυτή σειρά έκανε τρελό πάταγο εμπορικό και τηλεοπτικό Η σειρά μιλούσε για πέντε κι αργότερα έξι νεράιδες που φοιτούσαν σ' ένα σχολείο για να εξασκήσουν τις δυνάμεις τους.Καρακλισελίκι του κερατά όπως καταλάβατε.Let me introduce the stars:
Bloom: Η κοκκινομάλλα κι υποτήθεται πως ήταν η μοναδική νεράιδα. Εκτός από το γελοίο όνομα, είχε κι έναν ξανθό φλώρο γκόμενο ο οποίος άκουγε στο όνομα Σκάι, καμία σχέση με το κανάλι, που ήταν και πρίγκιπας κιόλας. Όχι παίζουμε!
Stella: Η ξανθιά. Κακομαθημένη πριγκίπισσα με γκόμενο τον ακόλουθο του πρίγκιπα και γκόμενου της Bloom. Η λαίδη κι ο αλήτης!
Flora: Η μελαμψή με το ροζ. Το φυτουκλάκι της παρέας. Γι' αυτό είχε την δύναμη των λουλουδιών.
Musa: Η κοπελιά με τα κοτσιδάκια. Αυτή ήταν χτυπημένη με τον Ρίβεν, έναν τύπο που την είχε χεσμένη. Ρομαντικό δεν είναι;
Tecna: Η μοβομάλλα. Όπω λέει και τ' όνομα της, ήταν tecno freak και τα είχε μ' έναν επίσης tecno freak που τον έκανε ότι ήθελε. Έτσι μπράβο, να μορφώνονται τα κοριτσάκια!
Leila: Η μελαμψή με το πράσινο. Nothing intresting about her.
                                                          9)  Τελετάμπις
 Yeah bitches! Τα χαζοχαρούμενα κουκλάκια - πρόδρομοι της Ντόρας της εξερευνήτριας που έβαζε τα πρωινά η ΕΡΤ! Το μόνο που έκαναν ήταν μαλακίες, τίποτα πιο ουσιαστικό.
                                                       10) Οι Μπανάνες Με Πιτζάμες
  Ε, ρε φίλε τι θυμήθηκα η ξανθιά! Οι μπανάνες με πυτζάμες κατεβαίνουν τα σκαλιά, οι μπανάνες  με πιτζάμες τραγουδάνε με χαρά, λα λα λα λα... Η ατάκα τους; "Είσαι έτοιμος Μπα; Έτοιμος Να!". Μεσ' στα υπονοούμενα ήταν αυτές οι μπανάνες! Κι απεθυνόταν σε παιδαρέλια κιόλας! Έλεος!
                                                  11) World Of Quest
      Νέο απόκτημα του Star, τρελά κιτς με απαίσια χρώματα και χαζοχαρούμενο theme song. Δείτε το και μόνοι σας.
                                                                12) Dora The Explorer
         Αφήνω την χαζομάρα της ασχολίαστη γιατί ότι και να πω είναι λίγο και συνεχίζω.
                                                                 13)  Bugs Bunny
                                      Σεβασμός στον κύριο! Δεν λέω τίποτα άλλο!  
                                      (Ένα λεπτούλι για να πάρω μια ανάσα)
             Και τώρα κυρίες και κύριοι, ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε! Υποδεχτήτε τον ένα και μοναδικό.....
                                                    3  
                                     2
                                     1
       Spongebob Squarepants! Yeah suckers!
                                   Kαι τον φίλο του, Patrick!
                         Τώρα ένα χειροκρότημα και για τους δυο μαζί!
                  Ok, νομίζω ότι μόλις έριξα  το ΕΣΡ στις Βαλεριάνες. Ωραία, πολύ ωραία. Γιατί αγαπητοί αναγνώστες, το πολυσυζητημένο αυτό καρτούν είναι cultural phenomenon! Μόνο ο Θεός ξέρει πόσο έχει συζητηθεί η σχέση αυτών των δυο νεαρών και τα υπονοούμενα που κρύβονται σ' αυτό. Το συντηριτικό ΕΣΡ δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης κι ο Πάτρικ συμβολίζουν τους Έλληνες πολιτικούς που κάνουν βλακείες μα κατά βάθος δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Ο Καλαμάρης, στον οποίο ο Σφουγγαράκης κωλοτρίβεται επειδή τον θεωρεί φίλο του, δεν είναι άλλος από την Μέρκελ, όπως κι ο κύριος Καβούρης είναι η σκληρή πραγματικότητα που ο Μπομπ την αγνοεί. Οι άλλοι χαρακτήρες είναι για ξεκάρφωμα.
                        Αρκετές μαλακίες έγραψα σήμερα! Ουφ!
PS: Το post είναι απλά χιουμοριστικό. Δεν έχει σκοπό να θίξει κανέναν.
                

17 σχόλια:

Neverlandean είπε...

ΛΟΛ το Star μετέφρασε το Cardcaptor Sakura ως "Οι περιπέτειες της Νίκι"??? Anyway, αγαπώ Sakura! Όπως και Sailor Moon, Dexter, Powerpuff Girls, Pokemon και Yugi τις αρχικές σεζόν. Αλλά και Dragonball και Recess!

Και Kim Possible!

OK αρκετό ρεζίλι.

Takis Malkotsis είπε...

Τι μου θύμησες τώρα! Από τα 4-9 μου χρόνια αυτά έβλεπα. Σάββατο πρωί και ενώ όλοι κοιμόντουσαν εγώ 7:00 η ώρα σηκονόμουνα για πόκεμον. Επίσης thundercats, dexter, powepuff girls. Συγκινητικό και αστείο ποστάκι. Να είσαι καλά!

Takis Malkotsis είπε...

Και μπανάνες με πιτζάμες πολύ ωραίο!! όσο για τισ χαζομάρες του Εσρ τι να πω. Οι άνθρωποι είναι για δέσιμο. Πουριτανοί!!

Μια μικρή Βροχοποιός είπε...

Πω τι μου θύμησες
Μπανάνες με πυτζάμες <3
Τελεταμπις, Dexter κτλ.
τα λάτρευα!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΟΧΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΥΠΕΡΟΧΟ post!!!
να 'σαι καλά, με έκανες και γέλασα!!! :P
τα commets που έκανες...θρυλικά. :P
αγαπάμε bob, bugs και pikachu. <3
και μισούμε τις thundercats!!! kill them!!!! :P πιο σπαστικιά γατιά δεν έχω ξαναδεί. -.-

the writer είπε...

Neverlandean, το Dragonball δεν το γούσταρα ποτέ, Kim Possible έχω δει μόνο μια φορά και Recess λατρεύω την ταινία με τις καλοκαιρινές διακοπές. Οι μεταφράσεις του Star είναι πάντα πανάθλιες!
Ε,ρε, ξεφτύλα!
Socrates1997, πρωινός πρωινός ε; Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :-)
Καλά, το ΕΣΡ θα έπρεπε να ρίξει πρόστιμο σε κάτι Τζούλιες, όχι στον Spongebob μας!
Sonador, αχ, μας πήραν τα γεράματα!
Αγανακτισμένη Έφηβη, thanx για τα καλά σου λόγια.
Οι Thundercats έχουν επικύνδινους ψύλους και γι' αυτό μας την σπάνε!

mahler76 είπε...

αγαπάμε Thundercats!!! και φυσικά Looney Tunes!!

Provato είπε...

καλά, "μπανάνες με πιζάμες"; κ γιατί εγώ δεν το είχα πάρει πρέφα αυτόοοοοοο;

αγαπώ μπομπ!

the writer είπε...

Mahler, thundercats? They suck! Looney Tunes = Pure love!
Provato, κάτι μου λέει πως έχεις αρχίσει να γερνάς.
Κι εγώ!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπάμε Thundercats και Τσιτάρα με χίλια!

the writer είπε...

Μπροστά σε μια Sailor Mars δεν φτουράνε όμως!

Fleur είπε...

χαχαχχαχα...πω...Φοβερη αναρτηση!
Ειλικρινα ρισπεκτ!!

Συμφωνω στα περισσοτερα,αλλα οι Thundercats μαζι με τις Sailor Μoon
ηταν τα αγαπημενα μου.<3

the writer είπε...

Μην προσκυνάς άλλο, με κάνεις και νιώθω άσχημα :p!
Sailor Moon 4ever!

8eos!!! είπε...

hahahahaha pou ta 8imi8ikes afta ! i mpananes me pitzames ! hahaha

the writer είπε...

Αμ, έχω γερή μνήμη!

Drevon είπε...

Χαχαχαχαχαχαχα...Πραγματικα το λετρεψα...:D Μαμησε μιλαμε...θα κανω οπωςδιποτε παρομοιο thread!Εχεις credtis απο τωρα!

the writer είπε...

Εντάξει, αφού έχω τα credits σου, i can die silent!