What Makes Me A Bitch
The Thoughts (?) Of A Very Very Blonde Blogger

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

The School: Loveless Unbeliever

  Κατ' αρχάς πρέπει να ευχαριστήσω τον αγαπήμενο μου Musicbug  που μου τους σύστησε κι ας άργησα να τους κατεβάσω γιατί περίμενα και τις Play να leakάρουν. Τέσπα, το κατέβασα και δεν το μετάνιωσα καθόλου.
   Οι Τhe School  αποτελούνται από δυο κοπέλες, την Liz και την Steph, και πέντε άντρες, τον Ryan, τον Harri,τον Rich και τον Collin. Μετά από 4 μόνο live κατάφεραν και υπέγραψαν συμβόλαιο με την παντελώς άγνωστη ισπανική  Elephant Records. (Καλά, ας μην τους βρίσουμε επειδή γράφτηκαν  σε άγνωστη δισκογραφική). Anyway, αυτή η δισκογραφική τους είχε στο περίμενε και το album τους έκανε κάτι αιώνες να κυκλοφορήσει αφού κυκλοφόρησαν δυο singles κι ένα EP.Τελικά το album  βρήκε αυτό τον Φλεβάρη, αλλά φυσιολογικό το βρίσκω να μην το έχει πάρει κανείς χαμπάρι εκτός από το πάντα ενημερωμένο newalbumrealises.net.  
  Αν κι ο τίτλος του album ακούγεται κάπως ξενερουά και μελό, ακούγοντας το μπορεί κανείς να καταλάβει πως μόνο αυτό δεν είναι. Αρχίζει κεφάτα με το παρθενικό single Let It Slip που κυκλοφόρησε σε  A side μαζί με το Valentine, όχι κι η πιο σοφή επιλογή για να φτιάξουν όνομα,και συνεχίζει με το πολύ πιανιστικό Is He Really Coming Home. Η επιλογή για δεύτερο single είναι το ανέμελο All I Wanna Dο με την ονειρική εισαγωγή που θυμήζει ballroom. Άλλο ένα πολύ όμορφο κομμάτι είναι το Summer's Here. Πωπω, φαντάζομαι ήδη την ώρα που θα τελειώσουν οι εξετάσεις και, στο μυαλό μου τουλάχιστον, θα παίζει αυτό το τραγούδι. Έχουμε και στιγμές τρομπέτας στο The One Who Left Me. Το καλύτερο, όμως, είναι με διαφορά το I Want You Back. Είναι όλο το catchiness του album μέσα σε ένα τραγούδι .
    Γενικά το Loveless Unbeliever είναι ένας δίσκος σε στυλ ανέμελο, ότι πρέπει για ακροάσεις στο αμάξι το καλοκαίρι ή στα μέσα του Μάη. Ο ήχος τους, επηρεασμένος από τα '60s, μπορεί να σε ταξιδέψει σε μια παραλία είτε εσύ το θες, είτε όχι. Η ερώτηση είναι: wanna have some from this brilance? 9/10
Αλήθεια, θέλετε να τοποθετήσω download links?

3 σχόλια:

Neverlandean είπε...

Όχι μη βάζεις τα βρίσκουμε και μόνοι μας, αφού κι εγώ το σκέφτομαι να τα σταματήσω. Δλδ να το πω στον ανώνυμο. :P

musicbug είπε...

Katarxas s'eyxaristw poly, kai xairomai poly pou sou aresan, toxw latrepsei to album tous! Einai ena pop aristourgima gia mena, sou'xw pei oti grafeis teleia? E to lew:-p Grafeis teleia!
Kali vdomada

the writer είπε...

Neverlandean, θα βάζω μόνο στα σχετικά δυσεύρετα albums. Πες το και στον ανώνυμο:P. Έχεις κατεβάσει αλήθεια κανένα από τα albums αυτά που έχω κάνει review εκτός από το Bionic;
Musicbug, συγγραφεύς είμαι, what the hell?