What Makes Me A Bitch
The Thoughts (?) Of A Very Very Blonde Blogger

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Η Ευγενική Ευγενία

                                        (Yeah, i' m a bitch, empty skies i'm a bitch!)
     Εν όψη του αποψινού τελικού του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" θέλω ν' αφιερώσω το post αυτό σε μια γυναίκα που όλη η Ελλάδα αγαπά και τα παιδιά του Ράδιο Αρβύλα επίσης (κι εμείς τους αγαπάμε, ας είμαστε ειλικρινείς) για τις τρεις φοβερές ατάκες που έχει χαρίσει σ' αυτή την άμοιρη την Ψωροκώσταινα για να γελάμε. Σε μια γυναίκα που είναι ευγενική, καθόλου σκύλα και καθόλου μα καθόλου σιγανοπαπαδιά, μια γυναίκα που όλοι θα πρέπει να την έχουν πρότυπο. 
   Ok, αρκετά με το δούλεμα. Η κυρία από εδώ θα μπορούσε χωρίς πολύ κόπο να μπει στο top 10 των πιο αντιπαθητικών ατόμων στην εγχώρια τηλεόραση μετά τον Μουρατίδη, τον Θεοφάνους και την Σουλιώτη. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του είδους της;
   Άλλα κάνει κι άλλα λέει:  Ενώ ρωτούσε πέρυσι στην "Στιγμή της Αλήθειας" τις πιο κουλές ερωτήσεις (Έχεις πηδηχτεί με τον πεθερό σου; Τον/την απατάς τον/την γκόμενο/γκόμενο σου; κτλ κτλ), βλέπει drug show, να χορεύουν γυμνοί και να παίζουν πιάνο με τα....you know, προστυχόμουτρα, θέλει να πηδηχτεί από το παράθυρο!
   Μέσα σ' όλη την ξυνίλα της πετάει μερικές καλές ατάκες: Ποιές είναι αυτές;
          1) "Αν είχα τομάτες θα τις πέταγα":  Η ατάκα της αυτή έχει περάσει ήδη στην ιστορία. Απαραίτητη για κάθε post θαψίματος που σέβεται τον εαυτό του.
           2) "Αυτό δεν είναι κωμωδία, είναι βλακεία!": Με ύφος σκύλας καθηγήτριας έτοιμης να σκυλοβρίσει τον μαθητή που δεν έχει διαβάσει και της έχει κάνει τα χίλια μύρια, εξαπολύει την ατάκα αυτή κι, ω, ναι, έγινε η πιο χαρακτηριστική της.
         3)" Σμουτς":Μια μόνο λέξη την οποία αγαπάμε κι εμείς κι ο Κανάκης κι οι φίλοι του.
   Δεν κρατάει καμιά κακία σε κανέναν: Όχι δα! Αγαπάει και τον Ψινάκη και τον Περρή και τους συμπαίκτες της στο Dancing With The Stars! Γι' αυτό έχει ανοίξει ολόκληρο πυρ με τα μέλη της κριτικής επιτροπής και κοιτούσε γεμάτη κακία όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Σάββα από το Dancng With The Stars! Μα τι καλός άνθρωπος!     
   Περνάει ότι υπάρχει σε χορό: Την βλέπουν οι κριτές του Dancing With The Stars και λέει να τους λαδώσει .
       Αυτό το post είναι πολύ χρήσιμο για να δείτε τον τελικό του "Ελλάδα έχεις ταλέντο"  ή το Dancing With Stars χωρίς κίνδυνο του νευρικού σας συστήματος. Θα ξέρετε τι σας περιμένει. Ναι, ο φαρμακοποιός της γειτονιάς σας θα στερηθεί από τα λεφτά που θα έπαιρνε από τα ηρεμιστικά μα δικά σας είναι τα λεφτά, ότι θέλετε τα κάνετε. Οικονομική κρίση έχουμε, τι στο καλό; Επαναλάβετε τα μια - δυο φορές, πάρτε καμιά βαθιά ανάσα κι είστε έτοιμοι! Γιου γκόου όπως θα έλεγε κι ο Πρόβατος.

 

4 σχόλια:

Erisadesu είπε...

μπα εμάς μας αρέσουν οι Σκύλες...αυτή δεν είναι ούτε σκύλα ούτε χάριβδη..
απλά ειναι ανάξια λόγου.

the writer είπε...

Αυτή, Eri μου, ανήκει στην κατηγορία trying too hard but she's fake. Αλήθεια, πως λέγεται η σκύλα στα Ιαπωνικά;

Erisadesu είπε...

kuso ona

ακούγεται σαν ξο όνα
και σημαίνει σκατιάρα γυναίκα...

ή απλά λες με πολύ άγριο τρόπο το όνα.

the writer είπε...

Thanks Eri!