What Makes Me A Bitch
The Thoughts (?) Of A Very Very Blonde Blogger

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Την Pattyσαμε! Η Πιο Όμορφη Ιστορία!

           Το Mega έχει παράδοση στις καθημερινές σειρές, αυτή είναι μια αλήθεια. Και τι καθημερινές σειρές! "Μυστικά Της Εδέμ", "Η Ζωή Της Άλλης", "Βέρα Στο Δεξί" και γενικώς σειρές που ακολουθούν την ίδια συνταγή του μελό και κάνουν τρελές τηλεθεάσεις ενώ προσκινούνται από γερόντια που διψάνε για λίγο μελό ώστε να θυμούνται τις παλιές καλές μέρες που την έβρισκαν με Ξανθόπουλο και Βούρτση. Επειδή, όμως, εμείς οι άμυαλοι νεανίσκοι δεν τα γουστάρουμε αυτά κι είμαστε του πιο κεφάτου, το καναλάκι αυτό αγόρασε στα τυφλά μια σειρούλα απ' αυτές που θεωρούνται "νεανικές". Και ποιά βγήκε; Η Patty, μια μίξη Μαρίας της Άσχημης και Hannah Montana, δηλαδή ότι πιο hype στην κοινωνία του ΠΙΚΠΑ και του Δαφνιού. Ναι, ήταν προορισμένο από την αρχή για να γοητεύσει τον πλυθησμό της κατακαημένης Ψωροκώσταινας.
       Η υπόθεση; Μιλάμε, είναι καταπληκτική, πορώνει και καμία άλλη δεν της μοιάζει! Η Patty, μια δεκατριάχρονη, διαννοητικά καθυστερημένη κοπελιά που τσιγκλίζεται με το παραμικρό, μετακομίζει με την μάνα της στο σπίτι του - υποτήθεται ότι δεν το ξέρουμε - πραγματικού πατέρα της, του Λεάντρο και της αρραβωνιαστικιάς του, της Μπλάνκα, η οποία προφανώς έχει πάθει overdose από τις πολλές σαπουνόπερες που προβάλουν στην Αργεντινή, και σκηνοθετεί και καλά ίντριγκες για να διώξει την μάνα της Patty, οι οποίες - τι έκπληξη! - δεν πετυχαίνουν ποτέ μα ποτέ. Στο σχολείο που πηγαίνει η Patty υπάρχουν 2 κλίκες, οι Las Divivas, οι "κακές" με αρχηγό την Antonella και κάτι ξυλάγγουρα τα οποία την προσκινούν κι οι Las Populaires, οι "καλές", στις οποίες θα ενταχθεί η Patty. Εξυπακούεται ότι υπάρχει κι ο "όμορφος" της ιστορίας ονόματι Ματίας (πως λέμε μάτιασμα; Καμία σχέση!) που φυσικά θα ενδιαφέρεται για την Antonella και με την Patty θα κάνουν παρέα, αλλά θα τα φτιάξει μαζί της στο τέλος. Πορωθήκατε; Συγνώμη, δεν είχα καμία πρόθεση να σας κάνω να σκίσετε τα σουτιέν σας από την έκσταση! Η υπόθεση φταίει, εγώ όχι, μια απλή, αθώα blogger που δεν έχει σκοπό να βλάψει ούτε να ξεφτυλίσει κανέναν είμαι.
    Από τα πρώτα trailers ήξερα ότι η άποψη μου θα μείνει σταθερή για πάντα όσον αφορά αυτήν την καινούρια τηλενουβέλα: είναι μια μαλακία και μισή κι ολόκληρη μην πω! Δηλαδή για πόσο θα μας πλασάρουν το κλισέ "Τα μπάζα κάνουν την εξέγερση τους γι' αυτό έλατε κόσμε να θαυμάσετε!"; Λυπηθήτε μας ρε παιδιά, αν όχι τα νιάτα μας, την ομορφιά μας τουλάχιστον! Μας τα είπατε στην "Μαρία την Άσχημη", τα επαναλάβατε στον "Λάκη τον Γλυκούλη" και τώρα μας τιμωρείτε έτσι ; Για πόσο ακόμα θα βλέπουμε σειρές των οποίων το τέλος θα μπορούμε να προβλέψουμε από το πρώτο επεισόδιο;
   Βλέποντας την πρεμιέρα, άρχισα να μετράω τις αρρώστιες που μπορεί να προκαλέσει η παρακολούθηση της σειράς. I'll make a list.
   1) Το σύνδρομο "Θα πηδηχτώ από το παράθυρο". Προκαλείται από πολλές μαλακίες μαζεμένες.
   2) Κρίση αδιαφορίας. Γιατί δεν σ' ενδιαφέρει αν θα τραγουδήσει η Patty την τάδε κορώνα/ θα πηδήξει κανέναν η Antonella/ θα πει ο Λεάντρο αυτήν την κουβέντα/ η Μπλάνκα θα κάνει το τάδε κόλπο.
  3) Οξεία ζαπιγκίτιδα. Ποιος δεν θέλει να κάνει ζάπιγκ για να μην βαράει ενέσεις; Κανείς;
  4) Υπνηλία. Συνεπάγεται με την οξεία βαρεμάρα.
  Ευτυχώς, βέβαια, το Mega έδειξε μεγαλοψυχία κι έτσι βάζει την Patty  στις έξι, μια ώρα που υπάρχουν κι άλλα πράγματα να δεις και να κάνεις. Τελικά υπάρχει Θεός!
PS: Album reviews coming soon!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τ Ε Λ Ε Ι Ο.
έχω λυθεί στα γέλια, στην κυριολεξία!!! ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!
περιμένω και άλμπουμ reviews!!!

Queer Punk είπε...

Thn misw th Patty oso dn paei -.-
pws mas ktlavaineis rr Bitch!! :P Yparxei pragmatika pio suni8ismenhj xiliopaigmenh mpourda? K o matias einai gia ta mpaza! Oi monoi p th vlepoun th seira einai: xazoxaroumena koritsakia p den exoun zwh k agoria p ka8ontai k thn paizoun me thn Antuanella (o monos logos p to vlepoun allwste) dld egw siga mhn katsw na dw oloklhrh th mpourda gia mia Antuanella-Mantuanella! I am not that desperate!
To post katastrofiko!!! >:) k teleio!

Dream Girl είπε...

Ααα, πες τααα!! -.- Έχω βαρεθεί να πηγαίνω στο σχολείο και να τις ακούω όλες να λένε για την Patty -.- Geez...
Ευτυχώς που προβλέπεται μάθημα την ώρα που έχει αυτή τη βλακεία!

the writer είπε...

Αγανακτισμένη Έφηβη, αχ, συγνώμη γλυκιά μου, δεν είχα σκοπό να σε ξεκανω από την πόρωση! Excusez moi!
George, πάμε να δολοφονήσουμε μαζί την Patty;
Dream Girl, μα είμαστε σοβαροί; Παιδιά Λυκείου και βλέπουν Patty;
Κι εγώ συνήθως έχω Αγγλικά την ώρα που το δείχνει.

Takis Malkotsis είπε...

Χαχα! Ξεκαρδίστικα ρε bitch. Να είσαι καλά!

Takis Malkotsis είπε...

(Άσχετο)Έκανα μια ταινία για τη βιοποικιλότητα. Πες καμιά γνώμη!http://socrates1997.blogspot.com/2010/09/blog-post_14.html

Provato είπε...

μετά τον Ονούρ, το χάος!

Ανώνυμος είπε...

Θα δούμε και "τα δάκρυα της Κονσουέλας" σε λίγο;

the writer είπε...

Socrates1997, χάρηκα που ξεκαρδίστηκες.
I'll check it out, boy!
Provato, αχ, θα πάθει κρίση ζήλειας η δύσμοιρη η Σεχραζάτ!
Αιώνια Ερωμένη, απ' ότι όλα δείχνουν, θα ξαναδείξουν και την "Μαρία της Γειτονιάς".

Leviathan είπε...

pou pige kai ti vrike to mega i8ela na xero...eleos... :)

the writer είπε...

Τι ερώτηση! Στον διάδρομο με τα ληγμένα!