What Makes Me A Bitch
The Thoughts (?) Of A Very Very Blonde Blogger

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Κατάληψις Εν Έτει 2010

     Εδώ και τρεις ημέρες έχουμε κατάληψη, όπως σχεδόν όλα τα σχολεία της Ελλάδος για τις απουσίες και καλά, αλλά και για θέματα που αφορούν την Γ' Λυκείου (μηχανογραφικά, κατάργηση της ενισχυτικής διδασκαλίας κι έλλειψη βιβλίων και καθηγητών). Πολύ wow κατάσταση, τι να πω! Είναι η πρώτη κατάληψη που βιώνω επειδή στο Γυμνάσιο α) δεν είχαμε αιτήματα, β) ακόμα και σοβαρά αιτήματα να είχαμε, ήταν πολλές οι κοτούλες και γ) μια τρελή πήγαινε κι έσπαγε τις αλυσίδες.
  Δεν χρειάζεται να σας πω πως ακριβώς είναι μια κατάληψη, δόξα τω Θεώ, μια χαρά έξυπνα κορόιδα είστε. Τα γνωστά . Άλλοι έπαιζαν τάβλι, άλλοι χαρτιά, άλλοι είχαν φέρει υπνόσακους κτλ κτλ ενώ οι "επικεφαλείς" (μην ξεράσω!) της κατάληψης έκαναν όλη την ώρα σύσκεψη και στρύγγλιζαν σε τόνους 5.000 μεγαντεσιμπέλ σαν ψυχασθενείς. Μερικά αντιπαθητικά κι όχι ιδιαίτερα υψηλού IQ άτομα μου έλεγαν "Να δηλώσεις υπέρ!". Φυσικά ρε μαλάκα, μπρίκια κολάμε; Αχ, τι ηλίθιοι! Για κακή τους τύχη, δεν είμαι τόσο φλωράκι όσο νομίζουν (επειδή, τώρα, έβγαλα ένα 18 και 3 στο τέλος της χρονιάς στην Γ' Γυμνασίου; Τρίχες!:p)
      Καλά, τις μαλακίες ότι εξαιτίας των καταλήψεων θα κάνουμε μάθημα και Σάββατα και αργίες δεν τις πιστεύω. Είπε το αιωνίως ξοφλημένο Ελληνικό κράτος να μας συμμαζέψει και λέει ''πως να τρομοκρατήσω τα μαθητούδια μου; Μα φυσικά! Θα τα βάλω να κάνουν extra μάθημα επειδή ξέρω ότι είναι τρελά φιλομαθείς!" Εκτός κι αν αυτό τραβήξει κανένα μήνα, τότε θα υπάρχει πρόβλημα!
    Νομίζω ότι μόλις έγραψα το πιο άκυρο post στον γαλαξία, αλλά θα το δημοσιεύσω για να σας την σπάσω!
   
        

14 σχόλια:

mahler76 είπε...

ακόμα δεν αρχίσατε μαθήματα πιάσατε καταλήψεις? ένα χέρι ξύλο θέλετε χαχαχα

V@ssilis Αntonenas είπε...

Στο σχολείο μου, Γυμνάσιο Αλιβερίου, κάνανε μια απόπειρα για κατάληψη χτες, αλλά... τζίφος. Τους απείλησε η διευθύντρια με 5 μέρες αποβολή και οι οργανωτές είπαν ότι δεν θα κάνουν. Είχαν βγάλει λίστα με 22 αιτήματα. Μέχρι και SMS στέλνανε στα κινητά για να μαζευτούμε όλοι και να κλείσουμε το σχολείο. Μόλις όμως ακούστηκε η απειλή για αποβολή...

Queer Punk είπε...

Tuxroi..emeis dn kanoume k den 8a kanoume... -.-skata!!

Takis Malkotsis είπε...

Εγώ λέω να σταματήσετε εδώ γιατί θα σας κόψουν όλες τις εκδρομές. Εμείς κάναμε μία μέρα αποχή.

the writer είπε...

Mahler, για τόλμα να μας δώσεις ξύλο!
VassilisAnt, νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνετε κατάληψη για να φύγει η διευθύντρια!
George, σε λυπάμαι. Α, και γράψε κάτι στο blog σου. Μην ανυσηχείς για τα σχόλια, απλά κάνε σχόλια σε άλλα blogs και δεν μπορεί, όλο και κάτι θα σου έρθει!

the writer είπε...

Socrates1997, μάλλον την Δευτέρα θα κάνουμε μάθημα οπότε καμιά - δυο εκδρομούλες θα μας κόψουν από τις πέντε.

mahler76 είπε...

θα έρθω εκεί με άλλους μπαρμπάδες και θειάδες και θα σας μαζέψουμε να πάτε για μάθημα χαχαχαχα

the writer είπε...

Για τολμήστε!

mahler76 είπε...

τι, τσαμπουκαλεύστε τα νιάνιαρα? χαχαχαχαχαχαχα

the writer είπε...

Δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα, γεροντάκια!

Provato είπε...

από δευτέρα κομμένο το σχολείο, θα πουλάς μαντήλια Ιερά Οδού και Κωνσταντινουπόλεως (plus να με ενημερώνεις με εσεμεσ όταν περνά και κανένας γκόμενος)

the writer είπε...

Αν περάσει κανένα μαναράκι, σιγά μην σ' ενημερώσω, πρόβατε! Θα το ξεμοναχιάσω μόνη μου ... ή μάλλον θα σε φωνάξω ρε να κάνουμε παρτούζα.

Neverlandean είπε...

Έχω ψηφίσει τόσες φορές ΥΠΕΡ της κατάληψης στο πανεπιστήμιο που δεν είμαι σε θέση να κρίνω χαχα!

the writer είπε...

Αχ, εσείς τα φοιτητόνια!