What Makes Me A Bitch
The Thoughts (?) Of A Very Very Blonde Blogger

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Cheryl Cole: Messy Little Raindrops

             Και το βραβείο για το album που δεν χρειαζόταν καν να ηχογραφηθεί το 2010 πάει....
στον δεύτερο δίσκο της χιλιοαπατημένης, πιθανώς όχι κι ιδιαίτερα έξυπνης και πρώην προσβεβλημένης από μαλάρια, Cheryl Cole. Γιατί το λέω αυτό; Επειδή οι Girls Aloud μας έταξαν album μέσα στην χρονιά κι οι fans, ειδικά οι Άγγλοι που έχουν συνηθήσει να  γίνονται τα πάντα στην ώρα τους (αχ, δύσμοιροι, δεν θ' αντέξετε ούτε λεπτό εδώ!),  θα έχουν αγανακτήσει αφού το 2010 τελειώνει (omg!) και δεν ακούμε νέα τους! Τι να κάνουμε, λοιπόν, το follow-up του χλιαρότατου περσινού 3 Words που μας έδωσε το συμπέρασμα ότι η Cheryl στο group είναι καλύτερη απ' ότι η Cheryl μόνη σαν το λεμόνι που παγώνει στο μπαλκόνι; Μα να το ακούσουμε μπας και παρηγορηθούμε,αν και χλωμό το βλέπω!, λέω εγώ. Τώρα όποιος θέλει ακολουθεί....
    Από που αρχίζουμε; Από το πρώτο single, το Promise This, το οποίο είναι ότι πρέπει για να το ακούς την ώρα που κάνεις ψώνια στο Hondos Center στην Γλυφάδα, δεν είναι σίγουρα το τραγούδι της χρονιάς, αλλά κατά κάποιον τρόπο catchy παρά την άθλια γαλλική προφορά της πρώην κυρίας Cole και μετά ακολουθεί η χλιαρότητα σε όλο το μεγαλείο της! Ο λόγος για το Yeah Yeah, ντουέτο με τον πρεζάκια Travie McCoy και το Will.i.amικής παραγωγής Live Tonight. Το The Flood κάπως ακούγεται, αλλά είναι σχεδόν κίνηση αυτοκτονίας να γίνει single (sorry, αλλά μπαλάντα της Cheryl Cole; Χάλια δεν ακούγεται;).
   Η χλιαρότητα συνεχίζεται με τα Amnesia, Everyone και το ψευτό - οπερατικό Raindrops (τι τους θες μωρή τους πριμαντονισμούς; Αφού καμιά σπουδαία φωνή δεν έχεις, παρ' το απόφαση!). Ευτυχώς, όμως, τα Hummingbird και Better To Lie είναι listenable (και κάπου εδώ πέρα ευχαριστώ τον Θεό που δεν με άφησε να βαρέσω κι άλλες ενέσεις) , στο δεύτερο την παράσταση να κλέβει η φωνή του August Rigo. Από 'κει και πέρα, έχουμε δυο ψευτό - χορευτικά κομμάτια, το Let's Get Down και το Waiting που αν και θα μπορούσαν να κάνουν μια αίσθηση στα UK Charts, είναι απλά δυο fillers, όπως και το  Happy Tears που σχεδόν όλα τα κομμάτια του album του μοιάζουν. Τυχαίο; Δεν νομίζω!
   Δεν ξέρω αν το Messy Little Raindrops θα πουλήσει, αλλά κανείς δεν χρειάζεται κι άλλο σόλο της Cheryl, ούτε κανενός μέλους των Girls Aloud (ακούς Sarah;) κι αυτό γιατί τα κορίτσια είναι ένα δυνατό μουσικά σύνολο που αξίζει να μείνουν δεμένες επειδή μας προσφέρουν καλά pop τραγούδια. Ίσως να μην ήταν το κατάλληλο timing, τώρα, που τα girl groups παρακμάζουν.Ίσως το Messy Little Raindrops καλύτερα να έμενε στο ράφι προς το παρόν... 5/10

             
                                                   1. Promise This
                                                  2. Yeah Yeah (feat. Travie McCoy)
                                                  3. Live Tonight
                                                 4. The Flood
                                                5. Amnesia
                                               6. Everyone (feat. Dizzee Rascal)
                                               7. Raindrops
                                              8. Hummingbird
                                              9. Better To Lie (feat. August Rigo)
                                             10.Let’s Get Down
                                             11.Happy Tears
                                             12.Waiting
      

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς το κόβω να πουλάει...
με τέτοιο promotion που της κάνουνε (αφίσες της σε ΟΛΑ τα hmv, δεν βλέπεις τίποτα άλλο, μόνο αυτή, το bieber, άντε και τους muse ή τους u2) σίγουρα θα πουλήσει.
ήδη έχω δει τραγούδια του δίσκου να ανεβαίνουν από "φίλους" στο facebook. -.-
προσωπικά, τη θεωρώ άλλη μία τραγουδίστρια που προσπαθεί να γίνει ποπ και εμπορική και κορυφή αλλά δεν της ταιριάζει. το προσπαθεί απίστευτα πολύ και δεν της βγαίνει. -.-

λατρεύω τα άλμπουμ reviews... :P

Queer Punk είπε...

Dn 3erw to group toso kala gia na pw an einai kaluterh solo h oxi! Alla opws kai to prohgoumeno ths album etsi kai auto exei ta kala tou kai ta kaka tou! Pantws dn exei kai polla gia na 3exwrisei san tragoudistria parolo pou einai manari ;)

the writer είπε...

Αγανακτισμένη Έφηβη, ωχ, κατάλαβα, η Cheryl θα γίνει κάτι σαν τον Gummy Bea σύντομα: promotαρισμένη μέχρι αηδίας δίχως λόγο. Βαστάτε Τούρκοι τ' άρματα!
George, να το μάθεις το group! Σου δίνω 3 εβδομάδες διωρία για να ακούσεις όλα τα albums των Girls Aloud! Άντε γιατί θα έχουμε προβλήματα!

Queer Punk είπε...

Posa albums exoune autes? O_O

the writer είπε...

5

Harri είπε...

5 στα 10 για αυτό το πράμα; Δηλαδή πόσο πιο χάλια μπορεί να είναι ένα άλμπουμ για να πάρει 1; Είναι απαράδεκτο, 1-2 τραγούδια μου άρεσαν με το ζόρι... Το Θρι γουωρντς μπροστά του είναι αριστούργημα...

the writer είπε...

Για να πάρει 1 πρέπει να είναι των Black Eyed Peas:p. Εντάξει, αφού έχει 3 (κατ' εμέ) listenable τραγούδια, ένα 5 του είναι καλό.

Ηarri είπε...

Εγώ 2 θα έβαζα! Άμα 3 από τα 12 τραγούδια ακούγονται τότε πως παίρνει 5/10; Μην μου γίνεσαι ελαστική, οι κακές βαθμολογίες πουλάνε, εάν ήθελα καλές βαθμολογίες θα πήγαινα και το στο All music guide που σε όλους βάζουν 4 :Ρ

Neverlandean είπε...

"τι τους θες μωρή τους πριμαντονισμούς; Αφού καμιά σπουδαία φωνή δεν έχεις, παρ' το απόφαση!" LMFAO SO TRUE!!!

Από τα λίγα περάσματα που του έκανα μέχρι τώρα το μόνο που που άρεσε (ΑΡΕΣΕ όμως) είναι το Yeah Yeah, απορώ που το πέρασες στο ντούκου. Από 3 Words καλύτερο πάντως όλο.

Ποια Σάρα τώρα ξεσηκώθηκε και η Νίκολα! Μπορεί να δουν τι έπαθε η Ναντίν όμως και να αναθεωρήσουν χα!

@George, άκου Chemistry - Tangled Up - What Will the Neighbours Say με αυτή τη σειρά. Αν δε βρεις κάτι που να κολλήσεις σ' αυτά τότε δεν είναι για σένα.

the writer είπε...

Harri,ok, θα το έχω υπ' όψην μου.
Neverlandean, Yeah Yeah = 3 Words no2
Αμάν, έχω χάσει επεισόδια!