What Makes Me A Bitch
The Thoughts (?) Of A Very Very Blonde Blogger

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Cause I'm Gonna Have A Real Good Time

   Η αλήθεια είναι πως η νέα χρονιά άργησε να έρθει για εμένα. Αυτό το λέω γιατί άρχισε από εκεί που με άφησε το 2010, ερωτευμένη μ' ένα λάθος άτομο, μην ξέροντας ότι είναι ένας καθαρόαιμος cheater καθώς και με άλλα τόσα προβλήματα. Κι ενώ νόμιζα πως το τέλος του 2011 θα με βρει μ' αυτόν αγκαλιά να κάνουμε καμένες συζητήσεις και να μην με νοιάζει τίποτα, μάλλον θα τον βρει μόνο κι έρημο κι εμένα να τον έχω ξεχάσει, ν' ακούω τ' όνομα του και να λέω "who?". Ν' ακούω πολλών τα ονόματα και να τους έχω σβήσει κι ας είναι εκεί, μπάστακες, με σάρκα κι οστά.
     Ξέρω ότι μπορεί να με πετύχει στο Facebook και να μου πει ότι θέλει, αλλά είμαι προετοιμασμένη. Ξέρω ότι πολλοί άλλοι μπορούν να με πετύχουν όπου θέλουν και να μου πουν ότι θέλουν, αλλά θα τους βάλω στην θέση τους. Γιατί έχω καλύτερα πράγματα ν' ασχοληθώ. Να μάθω να βάζω αυτό το γαμιμένo το μολύβι στα μάτια για να φαίνονται μεγαλύτερα που δεν το κατάφερα ποτέ. Να χάσω και κανένα κιλό. Να πω τις ατάκες που θέλω ν' αφήσουν εποχή. Να περάσω καλά. Να reviewάρω κανένα album γιατί έχω ξεχάσει και πως γίνεται (Γενάρης ρε γαμώτο, Γενάρης). Και να σταματήσω να είμαι drama queen.
              DJ, c'mon! Ένα personal favourite από ένα μέτριο συγκρότημα που καμιά φορά βγάζει κάποιο τραγούδι της προκοπής.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι το δικο μου TOP 10 γι' αυτη την εβδομαδα :
http://anisixos.blogspot.com/2011/01/anisixos-top-10_26.html

Αν θες κανε και εσυ ποστ με το δικο σου TOP 10 σχολιαζοντας τα τραγουδια και σχολιασε αν θες και το TOP 10 των αλλων μπλογκερ.

Γαληνη. είπε...

Χαίρομαι που επιτέλους έφτασε.
Εμένα πάλι μπήκε μια χαρά, αλλά όλα χαλάνε σιγά σιγά.
Σταμάτησες να είσαι dramma queen και έγινε κάποια άλλη.

Anyway, μη βάζεις μαύρο μολύβι μέσα στο μάτι. Βάζε στην εξωτερική του πλευρά και μέσα στο μάτι βάζε άσπρο. Bigger eyes in a minute! ;)

http://diaryetc.blogspot.com/

the writer είπε...

Anisixos, done!
Black Swan, φάση είναι, θα περάσει...