What Makes Me A Bitch
The Thoughts (?) Of A Very Very Blonde Blogger

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Και Σ' Όποιον Αρέσει!

   Σκεφτόμουν το σχόλιο που έκανε ο Neverlandean στο blog του πριν κάτι μέρες. Και το post δεν είναι απάντηση σ' αυτό. Απλά ήθελα να διευκρινήσω κάποια πράγματα. Ναι, κολλάω σε χαζοκαταστάσεις! Ναι, κολλάω με το παρελθόν! Ναι, το παραδέχομαι! Θέλω να σπάσω τον καθρέφτη όταν βλέπω έστω κι ένα σπυράκι στο πρόσωπο μου, θυμώνω όταν βλέπω πως δεν έχω σχόλια στο blog μου, όταν θυμάμαι κακές στιγμές, όταν άκυροι ασχολούνται με εμένα, όταν μου λένε πως αυτός μου αρέσει ακόμα ενώ ξέρω πως είναι πλέον καλός για μια τυπική συζήτηση. Yes, I'm that hysteric!
   Αλλά σε όποιον αρέσω. Γιατί όταν επιλέγεις έναν άνθρωπο, πρέπει να υποστείς τα ελλατώματα του κι αν δεν σου αρέσουν, να κάνεις μεταβολή και δρόμο. Γι' αυτό είναι τα blogs. Ο άλλος σου παρουσιάζει όλες τις πλευρές του και μετά διαλέγεις και παίρνεις. Kι ότι παίρνει κανείς καλό είναι...
              

5 σχόλια:

Queer Punk είπε...

Is what I'm saying seems to haunt you? Well thats ok cause what Im saying about you is not ok! PRETTY RECKLESS FTW!! Και δεν πρεπει να απολογιζεσαι για αυτο που εισαι! GaGa is right..you were born this way babe! Όλοι εχουμε τα ελλατωματα μας γιατι κανεις δεν ειναι τελειος! Εγω ειμαι ματαιοδοξος,αρνητικος θελω προσοχη και μερικες φορες κανω τον ξερολα...but thats me like it or not!

Neverlandean είπε...

Είμαι ο τελευταίος που θα μπορούσα να σε συμβουλέψω να μην κολλάς αλλά να σου ξαναθυμίσω ότι αυτά θα σου φαίνονται αστεία μόλις τελειώσει το λύκειο. Θα σου 'ρθουν άλλα μετά.

Να κολλάς με μέτρο λοιπόν. :P

Provato είπε...

αχ τα βάσανα της εφηβείας όταν είσαι κορίτσι. ή αγόρι. ή κάτι ενδιάμεσο τέλος πάντων


σε αγαπούμε ράητερ πιτσιρίκι, μην μασάς :-)

Erisadesu είπε...

Θα συμφωνήσω με τον Neverlandean παρόλο που δεν συμφωνώ πάντα με τις απόψεις του...όλα θα περάσουν και θα δεις πόσο γελοία θα σου φανούν αργότερα αυτά που τώρα θεωρείς σημαντικά..

μη στεναχωριέσαι και όπως το είπε Σε οποιον αρέσουμε στους άλλους στην μουνάρα μας... ή ο,τι άλλο έχεις

the writer είπε...

George, ο καθένας με τα ελλατώματα του στο κάτω κάτω.
Neverlandean, παν μέτρον άριστον δεν λένε; :p
Provato, εσείς τα γεροντάκια αγαπάτε, εμάς, τα πιτσιφρίκια. Φακτ.
Erisabetsu, απ' αυτό που λες έχω.