What Makes Me A Bitch
The Thoughts (?) Of A Very Very Blonde Blogger

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Maybe It's Better To Lie

 Ψέμα.. είναι γεγονός, το έχουμε βάλει στις ζωές μας για τα καλά. Ας μην το αρνούμαστε, όλοι έχουμε ένα ψέμα, μικρό ή μεγάλο. Είναι άσχημο, αλλά το έχουμε συνηθήσει, μερικοί τόσο πολύ που λένε συνέχεια ψέματα και δεν έχουν τύψεις μέχρι που το υιοθετούν ως συνήθεια. Δεν υπολογίζουν το γεγονός ότι κάνουν κακό και στον εαυτό τους και στους γύρω τους. Έτσι λένε "σ' αγαπώ" χωρίς να το εννοούν σε μια κοπέλα που την έχουν μόνο για φάσωμα, "το ξέρω" ενώ δεν ξέρουν τι τους γίνεται, "θα διαβάσω" ενώ τα βιβλία έχουν πιάσει αράχνες στα ράφια της βιβλιοθήκης... "λεφτά υπάρχουν" την στιγμή που το κράτος δεν έχει μια. Είναι παντού, λοιπόν, οι ψεύτες.
     Και λέω εγώ: μήπως καλύτερα να πούμε την αλήθεια γιατί εδώ χάνονται ψυχές; Να πουν αντί για ένα άδειο "σ' αγαπώ" την αλήθεια, ότι το μόνο που θέλουν είναι μερικά γλώσσοφυλα, όχι πραγματική αγάπη που πιστεύουν ότι δεν την αξίζουν, αντί να δηλώσουν πως ξέρουν κάτι, να πουν "όχι, εδώ δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα, θα ξέρω αυτό;" αντί να υπόσχονται πως θα μελετήσουν να πουν "όχι, δεν ανοίγω βιβλίο ακόμα και με σφαίρα στο κρόταφο". Να πει αυτός ο πολιτικός "Όχι, δεν υπάρχει μια γιατί τα έχουμε επενδύσει όλα στο τελευταίο μοντέλο της Ferrari εμείς, οι βουλευτές"
  Αλλά όλοι φοβούνται την αλήθεια. Είναι πραγματικά κότες, γι' αυτό κι οι μεγαλύτερες ψεύτες είναι άντρες συνήθως. Είναι χαζοί , πραγματικά χαζοί.
PS: Όχι, δεν έχω τίποτα με νεύρα με κανέναν ψεύτη, μια χαρά είμαι, απλά με έπιασαν οι φιλοσοφίες μου... Ο τίτλος του τραγουδιού παρακάτω, νομίζω, τα λέει όλα.....
        
         

Δεν υπάρχουν σχόλια: