What Makes Me A Bitch
The Thoughts (?) Of A Very Very Blonde Blogger

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ή πεθαίνεις ή τα ακούς: Τα τρια πιο πιθανά χειρότερα albums του 2010

  Ψάχνετε τρια καλά προσανάματα; Ε, εδώ είναι! Τα τρια πρώτα albums του 2010 ήταν κινέζικο  βασανιστήριο για τα αυτάκια μου .
                                                       1) Katherine McPhee- Unbroken
   Κάποιος θέλει να σαμποτάρει την καριέρα της Katherine. Έτσι τα σχεδίασε όλα πολύ καλά. Την έπεισε να αλλάξει στυλ, να την κάνει από θεά ένα μπάζο που θα μπορούσε να είναι καθηγήτρια μου και να την πείσει να τραγουδίσει κάτι καρακαψούρικα pop rock που αφορούν χωρισμούς. Μόνο το Terrified μπορεί να χαρακτηριστεί καλό, άντε και το Had It All. Φωνή έχει, ευτυχώς. Κυρία. μην αναρωτιέστε μετά γιατί δεν διαβάζουμε.
                                                   Rating : 5/10
                                                      2) Kesha-Animal
           Μα καλά, πόσους πήδηξε για να της κάνουν συμβόλαιο; Είναι άφωνη, ατάλαντη και φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στο autotune. Παρόλα αυτά οφείλω να παραδεχτώ ότι έχει ωραία μαλλιά και το hit Tik Tok το ήθελα ψηλά στα τσαρτς. Όταν leakαρε το album, κόντεψα να τρελαθώ από το autotune και τα τραγούδια- εκτρώματα που ξεπηδούσαν το ένα μετά το άλλο ανελέητα. Λυπηθήτε μας ρε παιδιά! Παρόλα αυτά μερικά τραγούδια μου γυάλισαν κάπως, αλλά δεν αλλάζουν την γνώμη μου για 'κείνην. Kesha, don't be a little bitch with your chit chat, please.
                                                            Rating:4/10
                                                            3) Heidi Montag - Superficial
         Ένα από τα άτομα που μισώ πολύ σ' αυτό τον κόσμο είναι αυτή. Είναι άσχημη, έχει κάνει του κόσμου τις πλαστικές, έγινε γνωστή από ένα μπαζο-ριάλιτι που όλοι πάνε με όλους, μαλιοτραβιούνται κάτι καρακατινάρες ε, τι άλλο θες; Το album είναι μια εκνευριστικά επαναλαμβανόμενη ηλεκτρονική λούπα που χάρη στην βαρετή της φωνή(?) και το autotune, ενώ, υποτήθεται πως είναι για να χορέψεις, σε πιάνει μια γερή υπνηλία. Η καημένη προσπαθεί να το παίξει Britney Spears, αλλά, κοπέλα μου, αστο! Δεν είναι έκπληξη ότι flopαρε. Γελάω με τους στίχους φοβερά. I  fuck to get attention, λέει στο I'll Do It, κάτι που είναι 100% αληθινό. Στο ομότιτλο κομμάτι λέει They say me superficial, some call me a bitch, δείχνοντας πόσο αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω της. Τέλειο προσάναμα πάντως.Α, και μη ξεχνάτε, δώστε κάτι στο καημένο το κορίτσι για να μην μοιάζει με τραβεστί!
                                                           Rating:2/10
                 Οπαδοί της καλής μουσικής, don't try this at home. 

6 σχόλια:

Jagon είπε...

NO No NO!!!

Συμφωνώ απόλυτα με την Katharine γιατί η αλλαγή ήταν αισχρή και το album ακούγεται μόνο σε ώρες σαδομαζοχισμού...BUT KE$HA???
Το Animal μπορεί να είναι ένα απλό album με τα τραγούδια να μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά φτιάχτηκε ως ένα party album, από την αρχή μέχρι το τέλος...Δν προσπάθησε να περάσει κάτι άλλο η K$..Απλά τραγουδάει για clubs και γενικά about having a good time!!Σε αντίθεση με την GaGa που πλέον το έχει παρακάνει..
Ηeidi??Ναι, δν μ αρέσει και μένα, αλλά το Fanatic και το I'll Do It είναι διαμάντια της pop, και αν τα είχε πει η Brit στο Blackout τώρα θα ήταν πλέον θρυλικά!!!

Provato είπε...

κ βγάλε το γαμωκόμεντ γαμωαπρούβαλ, δεν πρόκειται να σου ρίξει κανείς ναρκωτικά στα σχόλια κ να σε βιάσει, λολ

Provato είπε...

τα εξώφυλλα είναι πάρα πολύ ωραία, κ εμένα αυτό μου φτάνει, πάω να τα αγοράσω κ τα τρία ΤΩΡΑ!

το tik tok θέλω ΤΩΡΑ να απαγορευτεί διά νόμου, ντροπή σου που συο αρέσει, ντροπ ον γιου!

the writer είπε...

Προβατέ μου καλέ, όμορφε και στρουμπουλέ, θα το βγάλω το απρούβαλ. Μαλακία είναι. Σου το λέω, μην τα αγοράσεις, θα αυτοκτονήσεις επιτόπου. Το tik tok μου άρεσε πριν γίνει hit στην Ελλάδα. Μετά ήρθαν τα Multirama, καταλαβαίνεις.
Jagon, yes, yes,yes. Κοίτα, αν βάλει κανείς σε πάρτι Kesha, θα χορέψω, ok, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορώ να βρω κάποιο τραγούδι που να έχει περισσότερη αξία απ' αυτή. Για Heidi Montag, η synth εισαγωγή του I'll Do It είναι από τα ελάχιστα στοιχεία στο αλμπουμ που μου αρέσουν. Για το Fanatic, εντελώς forgetable. Αυτό το τραγούδι που έβρισα πολύ ήταν το Look How I Am Doing. Ελεεινό.

musicbug είπε...

Eisai thea! Teleiose! Teleio to blog sou! Symfwnw sta 2 apo ta 3 mias kai tis McPhee mou kwlarese to album:-p Tin Kesha tin sixenomai pragmatika, de mporw na tin vlepw!!! H Heidi as mi milisw kalytera, eleeini!!!

the writer είπε...

a) Σε μισώ για την Mcphee, αλλά σ' αγαπώ για τις άλλες 2.
β)Φτάνει παιδί μου το προσκύνημα!