What Makes Me A Bitch
The Thoughts (?) Of A Very Very Blonde Blogger

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

So This Is Were We Begin ....

    Σας της δίνει, φαντάζομαι, που παιδούλες κάνουν καριέρα. Αισθάνεστε  ώρες - ώρες κάπως, όταν βλέπετε στην wikipedia ημερομηνίες γέννησης. Βλέπετε κάτι δεκαπεντάχρονα τσουλάκια που είναι διάσημα και σας την σπάει. Ε, τώρα ένα από αυτά τα τσουλάκια, όχι απ' τα διάσημα ones,φτιάχνει και blog!
   Να σας συστηθώ. Είμαι η writer. Πάω Τρίτη Γυμνασίου.Το writer το επέλεξα γιατί γράφω... τώρα δεν μπορώ να το πω μυθιστορίματα...θα το πω ιστορίες. Δεν νομίζω να τις συμπεριλάβω στο μπλογκ.Αν θέλετε να μάθετε έστω και λίγο για το είδος τουλάχιστον, ε, θα το έχετε. Θα χαρακτήριζα αυτό που γράφω κάτι σε teen novel με κάποια στοιχεία θρίλερ δίχως βέβαια να σημαίνει αυτό πως είναι δα και το Saw και, αν μου βγαίνει,μυστηρίου και κάμποσο, αλλά ελπίζω όχι υπερβολικό, ρομάντζο.Έχω στείλει μια από αυτές να την εκδόσουν. Θα ήθελα να γίνει κάποια από αυτές να γινόταν σήριαλ μήπως και δουν κάτι καλό τα μάτια των Ελλήνων που ταλαιπωρούνται από κλισέ σενάρια. Αλλά, πιστέψτε με, εμείς οι Έλληνες πρέπει να μπούμε στο παγκόσμιο Top 10 όσον αφορά το πόσο συντηριτικοί είμαστε άρα δεν το νομίζω. Τον κράξαμε τον Mr Γιούρι αν θυμάστε.Τέλος, είμαι φυσική ξανθιά γι' αυτό δικαιολογούμαι αν γράψω καμιά κοτσάνα, right?
     Γιατί έχω ονομάσει το blog έτσι όπως το έχω ονομάσει; Μα γιατί έχω ένα ταλέντο στ' αρνητικά σχόλια και στο θάψιμο! Αν δεν με πιστεύετε, κοιτάξτε ζώδια. Ναι, καλά το καταλάβατε, είμαι Σκορπίνα και σας θα το αποδείξω!
      Τι Θα γράφω;Λοιπόν, κυρίως music reviews. Το είχα απωθημένο από τότε που άρχισα να διαβάζω τον αγαπημένο μου Neverlandean και λέω δεν το κάνω κι εγώ για να μου φύγει; Μόνο στα σχόλια θα περιορίζομαι;Τι music; Αυστηρά από female artists και εις την αγγλικήν γλώσσαν οπότε αν περιμένετε το review του τελευταίου cd του Κιάμου και την βρίσκετε βλέποντας ειδήσεις του Star με πρώτο θέμα ποιά  πλατινόξανθη επηρμένη κι ατάλαντη αηδός του υπερεκτιμημένου είδους του σκυλάδικου μαλλιοτραβιέται με την Τζούλια για γκόμενους, μην τολμήσετε να με επισκεφθείτε ξανά! Κι αν τυχαίνει να κάνω review σε κανένα album που ο Νεβεράκος έκανε πρώτος, μπορείτε να το πάρετε ως δεύτερη γνώμη, ok; Μερικές φορές θα σας λέω και τις σκέψεις πάνω σε διάφορα θέματα, έτσι , για την ποικιλία ρε γαμώτο, αλλά σας υπόσχομαι να μην γράφω ποστ που θα κλαίω για κανέναν γκόμενο σαν κάποιες ψυχές.Τα σχόλια σας θα με βοηθήσουν.
  Για να με γνωρίσετε καλύτερα, θα σας συστήσω τους καλλιτέχνες που λατρεύω και τους καλλιτέχνες που μισώ εις τα επόμενα posts. Μέχρι τότε να μου προσέχετε, μην μου πάθετε τίποτα, συμπλογκιτόπουλα μου.
     ARE YOU,  READY, READY, READY, BECAUSE I AM, MY DARLINGS ?
                                     I Love You All!!!!!!! (Άι Λαβ γιού ολ για τον Πρόβατο σε περίπτωση που με διαβάζει)
              

2 σχόλια:

Neverlandean είπε...

-"Σας της δίνει, φαντάζομαι, που παιδούλες κάνουν καριέρα." NAI!!
-"Αισθάνεστε ώρες - ώρες κάπως, όταν βλέπετε στην wikipedia ημερομηνίες γέννησης." NAI!!!!
-"Βλέπετε κάτι δεκαπεντάχρονα τσουλάκια που είναι διάσημα και σας την σπάει." ΑΡΓΚ ΝΑΙ!!!

Καταρχήν, είναι νόμιμο να σχολιάζω σ' αυτό το μπλογκ, δε θέλω να με συλλάβουν; Άκου τρίτη γυμνασίου!

Καταμέσην, επιτέλους ένα μέρος για να γράφεις σε ποστ τα τεράστια σχόλια σου! :P

Κατατέλος, μπράβο για την αγγλική προτίμηση και την προσπάθεια, εγώ ιντερνετικώς έχω γεράσει hence οι αραιές κριτικές, καιρός να αναλαμβάνει η νέα γενιά.

"αν τυχαίνει να κάνω review σε κανένα album που ο Νεβεράκος έκανε πρώτος" Μάλλον το αντίθετο θα γίνεται γιατί γενικώς αργώ. XD

Best of luck!

Provato είπε...

φυσικά κ σε διαβάζει κ ΘΑ σε διαβάζει, ητ γκόζ χουήθ άουτ σέηγκ, μπητσ! χεχεχε

χουέλ κόμ!