What Makes Me A Bitch
The Thoughts (?) Of A Very Very Blonde Blogger

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Because Of Gaga...

  Βρείτε μου κάποιον τόσο εκτός τόπου και χρόνου που να μην έχει ακουστά την Lady Gaga.Αν βρείτε τέτοιον άνθρωπο, θα πω στο ΔΝΤ να ξεκουμπιστεί από την χώρα (αλήθεια, ξέρατε ότι οι Τούρκοι τους έδιωξαν κλοτσιδών από την χώρα τους δηλώνοντας πως αν θέλουν να πτωχεύσουν το κάνουν και μόνοι τους;).Εγώ πάντως, όπως όλος ο λογικός κόσμος, την ξέρει απέξω κι ανακατωτά.
     Λένε ότι έκανε την electropop μόδα κι όλοι έσπευσαν να την ακολουθήσουν..Λένε ότι επηρρέασε κι άλλους καλλιτέχνες κι έβγαλε και κλώνους aka Kesha (αν κι αμφιβάλω, η Kesha ήταν χάλια από μόνη της, δεν χρειάστηκε επιροές). Την θεωρούν επόμενη Μαντόνα. Λένε ότι βγάζει καλά βιντεοκλίπ και τραγούδια. Δεν υπάρχει έστω και μια ημέρα που να μην διαβάσω τα νέα της σε blogs επειδή τυχαίνει ή να μην ακούσω τυχαία ένα τραγούδι της.Δεν ξεφεύγεις εύκολα από αυτήν...
   θα την πω και την γνώμη μου και την αμαρτία μου.Όταν άκουσα για πρώτη φορά το Just Dance πέρσι τον χειμώνα, μου άρεσε πολύ. Αυτό συνεχίστηκε και με το Poker Face και γενικά με όλα τα singles που έβγαλε μέχρι που ήρθε το Bad Romance. Στο intro ακουγόταν σαν ψυχοπαθής. Με το βίντεο του Bad Romance το πήρα απόφαση.Έπειτα ήρθαν τα best of the decade σε blogs που έβγαζαν το Fame Monster καλύτερο αλμπουμ της δεκαετίας. Εκεί έβγαλα σπυράκια, λες και δεν είχα από μόνη μου. Βρε παιδιά, εγώ ένα 6,5 θα του έβαζα, ηρεμίστε πια! Τα αποτελέσματα του poll του Popjustice με αποτελείωσαν μια και καλή. Είναι η πιο υπερεκτιμημένη σταρλέτα της δεκαετίας!
      Αμφιβάλω στο ότι έκανε την electropop μόδα. Λες κι ήταν η πρώτη που την τραγούδησε. Η Britney Spears στο Blackout το 2007 τι τραγουδούσε; Folk; Η Robyn το 2005; Hello! Απλά η τότε πολύ mainstream rnb έχασε έδαφος χωρίς να ξεπεραστεί τελείως, αυτό έγινε.Όσο τα videos της, από το Love Game κι έπειτα έχουν καταντήσει μια προστιχοκιτσαρία γιατί μας ξεθάρεψε από την πολλή δημοσιότητα.
         Εντάξει, θα παρακολουθώ τα μουσικά βήματα της, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι η θεά μου ή η καλύτερη τραγουδίστρια εις τον πλανήτη αυτό Do you angree?
         PS: Επίτηδες δεν έβαλα εικόνες. Είμαι καλός άνθρωπος και δεν θέλω να σας σκοτώσω δείχνοντας μια γυναίκα με μύτη 3 μπε (= μονάδα μέτρησης για τεράστιες μύτες)
   
        
   

6 σχόλια:

Jagon είπε...

Την έχω σκυλοβαρεθεί την GaGa και τα τραγούδια της ναι...Αλλά αυτοι οι μαλάκες οι fans της δν υποφέρονται!!Tα λεγόμενα "monsters" μπαίνουν σε κάθε forum που γράφει για το vid του Not Myself Tonight και λένε ότι η Aguilera την αντιγράφει...Δλδ έλεος!!!Ποιά νομίζουν ότι είναι η Gaga???ΒΟΔΙΑ!!!

the writer είπε...

Εντάξει, η Aguilera μιμήται Madonna, όχι Gaga. Οι fans της είναι πράγματι υπερβολικοί.Από τα τραγούδια της μόνο το Dance In The Dark ακούω πλέον κι αυτό σπανίως. Τα άλλα ή τα βαριέμαι ή μου είναι αδιάφορα.

Jagon είπε...

Πλέον το μόνο τραγούδι της που ανέχομαι είναι το So Happy I Could Die...

Harry είπε...

"η Kesha ήταν χάλια από μόνη της, δεν χρειάστηκε επιροές" χαχα συμφωνώ απολύτως! Συμφωνώ και με ό,τι έγραψες για την Γκαγκά, αν δεν ήταν βέβαια τόσο υπερ-υπερ-υπερπροβεβλημένη δεν θα είχα πρόβλημα μαζί της. Μου την σπάει όμως που είναι κιτσαρία και το παίζει "τέχνη" και σοφιστικέ...

Neverlandean είπε...

Να μου το θυμηθείτε πως όλο αυτό θα της γυρίσει μπούμερανγκ. Και μάλλον δε θα φταίει καν η ίδια παρά τα GaGafags.

the writer είπε...

Jagon, όλοι οι θαυμαστές της αυτό έχουν αγαπημένο τραγούδι.
Harry, αν και καθήμενος (στο PC σου) ορθά μιλάς.
Neverlandean, είναι πολλές οι φορές που οι fans είναι χειρότεροι από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.