What Makes Me A Bitch
The Thoughts (?) Of A Very Very Blonde Blogger

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Top10ίζω Προσωρινά

    Μετά από πρόκληση του anisixos, είπα να παρουσιάσω το δικό μου top 10, ότι ακούω αυτές τις εβδομάδες.Καλό μήνα κιόλας!
  10. Keri Hilson - Pretty Girl Rock: Απομεινάρι του 2010, είναι το μόνο πραγματικά καλό κομμάτι της συγκεκριμένης τραγουδίστριας. Έχει αυτό το retro feeling λόγω του πιάνου ενώ δεν είναι αμιγώς rnb, αλλά πιο πολύ pop και νομίζω πετυχαίνει αυτό που λέμε woman empowerement σε αντίθεση με κάτι rnb/soul κλάψες που λένε "κοίτα τι έχασες". Γιατί, λοιπόν, δεν κάνουμε the pretty girl rock?
  9. Adele - Rumour Has It: Είναι η Adele bitchy; Ναι, κατά κάποιον τρόπο! Γιατί το λέω αυτό; Επειδή είναι bitchy να ηχογραφείς ένα κεφάτο soul uptempo στο οποίο λες "ναι, είσαι παντρεμένος και καλά, αλλά το μυαλό σου το έχεις σ' εμένα. Δεν φταίω εγώ, έτσι λένε οι φήμες!" και το συνοδεύεις με την φωνάρα σου.
8. Bertie Blackman - Heart: Και το bitchy πάει σύννεφο! So cut the crap cause I'll cut my soul! Τι κορυφαίος στίχος!
7.Sirens- I Wonder: Το κομμάτι - ψυχοθεραπεία κατά κάποιον τρόπο. Πολλοί θα το βρουν αμερικανιά επειδή, ok, αυτό είναι, αλλά είναι από τα λίγα του είδους τους που μιλούν για cheaters χωρίς να κλαψουρίζουν, αλλά beatάροντας άγρια. Αφιερωμένο σε κάθε κοπέλα που το αγόρι της είναι cheater.
6.Ladytron - Runaway: Ή αλλιώς αυτό που νιώθω συχνά πυκνά. My need for runaway.....
5. Liz Phair - Why Can't I: Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι βρίσκω στα αμερικάνικα pop/rock κλισέ τραγούδια. Να φταίει που είναι ψιλό μελό; Πιθανόν...
4. Diddy - Dirty Money ft Skylar Green - Coming Home: Τέλειοι στίχοι, τέλεια μουσική, τέλειο ρεφρέν.... Αν η λύτρωση ήταν τραγούδι, αυτό θα ήταν.
3. Katy Rose - Overdrive: Απλά μου αρέσει. Τι σημασία έχει που θα μπορούσε να το τραγουδάει η Avril;
2. Siobhan Donaghy - Twist Of Fate: And now I hate you, it's not an easy thing to say.... Όλοι μας έχουμε προδωθεί από ένα άτομο που νομίζαμε πως δεν θα μας το κάνει αυτό ποτέ και ξαφνικά καταλήγουμε στο να το μισούμε. Αφιερωμένο εξαιρετικά σε πολλούς και διάφορους......
1. I Nine - Don't Wanna: Μια μεγάλη αλλαγή πάντοτε συνοδεύεται από ένα κατάλληλο anthem.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραίο τοπ 10!!!

Μια μεγάλη αλλαγή πάντοτε συνοδεύεται από ένα κατάλληλο anthem.


πςςς...ΕΓΡΑΨΕΣ. ^^

Queer Punk είπε...

Like like!!
You have a better taste than me...τώρα τελευταία μόνο mainstream ακουω! Καποιος να με βοηθήσει!!! Θα χάσω τελείως το γούστο και θα ακουω τσουλακια!! Τελικά δικιο ειχατε για την GaGa πολυ overrated..η μουσικη της ειναι αρκετα καλη και εχει catchy songs αλλα την ανυψωσαν υπερβολικα οι hardcore fan! Im stil a fan but I will NEVER BE ANYONES HARDCORE FAN!

the writer είπε...

Αγανακτισμένη Έφηβη, γι' αυτό με λένε the writer! :p
George, η αστυνομία της καλογουστιάς θα σε πιάσει αυτόφορω αν συνεχίσεις έτσι!:p